2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

DETKİB'de yeni dönem

DETKİB'DE YENİ DÖNEM

Denizli Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği'nin (DETKİB) olağan genel kurulunda başkanlığa seçilen Süleyman Kocasert, Denizli'yi dünya markası haline getirmek istediklerini söyledi.

DETKİB eski başkanı Raşit Güntaş'ın yaklaşık 3 ay önce görevinden istifa etmesinin ardından, Hüseyin Memişoğlu geçici olarak başkanlığı yürütüyordu. DETKİB Olağan Genel Kurulu'nda tek listeyle seçime giren ve kullanılan 213 oyun tamamını alarak başkanlığa seçilen 38 yaşındaki Süleyman Kocasert, güçlü bir ekiple göreve geldiklerini belirterek, "Bize güvenenleri mahçup etmeyeceğiz. Güçlü bir yönetimle hedeflerimize ulaşmak için çalışacağız. Yeni pazarlar bulmakla kalmayıp, kan kaybeden pazarlara da yöneleceğiz. Denizli'yi dünya markası haline getirmenin mücadelesini vereceğiz" dedi.

DETKİB'in yeni yönetimi şu isimlerden oluşuyor: Süleyman Kocasert, Mehmet Baykent, Sedat Demirden, İbrahim Uzunoğlu, Mustafa Küçüker, Hüseyin Memişoğlu, Arif Şenöz, Veli Oğuz, Oğuzhan Katrancı, Murat Tosunoğlu ve Ahmet Zora.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2010 Perşembe 11:56:03
Güncelleme :29 Nisan 2010 Perşembe 20:07:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?