7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Devlet Bahçeli geliyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İl Başkanları toplantısına katılmak üzere yarın Denizli'ye gelecek.

MHP'nin yarın başlayacak ve 2 gün sürecek olan İl Başkanları Toplantısı, Pamukkale Richmond Otel'de gerçekleşecek. MHP Denizli İl Başkanı Zafer Kaplan yaptığı açıklamada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin toplantıya katılmak üzere yarın akşam saatlerinde Denizli'ye geleceğini söyledi. Toplantıyı Denizli'ye aldırmak için büyük çaba harcadıklarını belirten MHP İl Başkanı Zafer Kaplan, "Partimizin sadece Ankara'da düzenlediği il başkanları toplantısı ilk kez Denizli'de yapılacak. Toplantıyı ilimize aldırmak için büyük çaba sarfettik. Bu Genel Başkanımızın Denizli'ye güveni ve teşkilatımın başarısıdır" dedi.

İl Başkanı Kaplan, toplantı için tüm hazırlıkların tamamlandığını, genel merkez üst düzey yöneticilerinin ve il başkanlarının Denizli'ye gelmeye başladığını belirterek, "2 gün sürecek Toplantılarda önemli kararlar alınacak. MYK üyelerinin de katılacağı toplantıda, partimizin ilçe ve il kongreleriyle, büyük kurultay süreci masaya yatırılacak. 3 gün boyunca MHP'nin kalbi Denizli'de atacak. Böylesi büyük ve tarihi bir toplantıya ev sahipliği yapacağımız için çok mutluyuz. Toplantıya 81 il başkanı, genel başkan yardımcıları, başkanlık divanı üyeleri, çevre illerden partililer ve il teşkilat üyelerimizden kalabalık bir gurup otelde olacağız. Bu toplantı aynı zamanda partimizin genel seçimlerin ardından tam katılımlı ilk toplantısı da olacak" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2011 Perşembe 18:40:36
Güncelleme :22 Eylül 2011 Perşembe 18:47:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?