3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Devlet Hastanesi'nden resim yarışması

Denizli Devlet Hastanesi, kuruluşunun 90. yılı kutlamaları çerçevesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle 'Resim yap hayalin gerçeğe dönüşsün' sloganıyla bir resim yarışması düzenliyor. Denizli'de tüm ilköğretim okulu öğrencilerinin hayalindeki hastaneyi resimle anlatmalarının isteneceği belirtildi.

1919 yılında kurulan Denizli Devlet Hastanesi, 90. yaşında çeşitli etkinlikler düzenliyor. Bu etkinlik kapsamında düzenlenecek resim yarışmasına tüm ilköğretim okulu öğrencilerini davet eden Başhekim Uz.Dr. Ramazan Canural, yarışmada dereceye giren öğrencilerin hayal edilen hastanede olması gerekenlerin değerlendirmeye alınarak hayata geçirileceğini söyledi.

Böylece çocukların hastaneye katkıda bulunmuş olacağını belirten Canural, şöyle konuştu: "Hastanemiz 90 yıllık geçmişiyle, yaptığı atılımlarlageçmişten gelen birikimiyle, geleceğe yatırım yapıyor. Bu doğrultuda sosyal ve kültürel çalışmalara devam ediyor. Bu çalışmalarımızda geleceğin teminatı olan çocuklarımıza hayalindeki hastaneyi anlatmasını istedik. Onlar hem resim yapacaklar hem de hayalini gerçeğe dönüştürme fırsatı yakalayacaklar."

Resim yarışmasına başvuruların 8 Mayıs tarihine kadar yapılabileceği, ödül töreninin 20 Haziran'da yapılacağı belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2009 Pazartesi 18:08:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?