5
Mayıs
2024
Pazar
DENİZLİ

Devrilen salıncak öldürdü

Denizli'de yere sabitlenmeyen salıncakta oynayan 12 yaşındaki çocuk, salıncağın devrilmesi sonucu altında kaldı. Ağır yaralanan çocuk hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Çeltikci Köyü'nde 12 yaşındaki Ali Özkan, dün akşam saatlerinde evlerinin karşısındaki yere sabitlenmemiş salıncakta oynamaya başladı. Salıncağın devrilmesi sonucu altında kalan küçük Ali Özkan ağır yaralandı. Torununun salıncağın altında kaldığını gören dede Arif Özkan, koşarak olay yerine geldi ve salıncağı kaldırarak torununu kurtardı. 

Dedesi tarafından salıncağın altından çıkarılan Ali Özkan özel bir araçla Özel Ege Hastanesi'ne kaldırılmak istenirken, yolda hayatını kaybetti. Salıncağın 3 yıl önce muhtarlık tarafından yaptırıldığı öğrenildi. Ali Özkan'ın ölümü yakınlarını yasa boğarken, küçük çocuk öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi. 

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
iha
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2006 Salı 19:19:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Halil KARABULUT IP: 85.103.146.xxx Tarih : 12.10.2006 09:21:38
suçlu bulunup en ağır şekilde cezalandırılsın bu ne sorumsuzluk tu Türkiyede insan hayatı kadar ucuz bir şey yok .resman tesadüf yaşıyoruz .buda bana göre cinayettir