2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Dikmen yeniden İP'ye geçti

CHP'DEN İSTİFA EDEN MECLİS ÜYESİ İP'YE GEÇTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Belediye Meclis Üyesi Gökhan Dikmen, partisinden istifa ederek İşçi Partisi'ne geçti.

Denizli'de 29 Mart Yerel Seçimlerinde CHP-İP ittifakıyla Denizli Belediye Meclisi'ne giren Gökhan Dikmen, bir yıl sonra eski partisine geri döndü.

Gökhan Dikmen'in İşçi Partisi'ne dönmesi ile ilgili il teşkilatında düzenlenen törende konuşan İl Başkanı Mustafa Güleç, yerel seçimlerde CHP ile ittifak yaptıklarını, partililerinin belediye başkanlığı seçiminde CHP'yi desteklediğini belirterek, "Bizim hedefimiz tüm yurtseverlerin CHP adayını desteklemesiydi. Bu konuda da epey yol katetmiştik. Ancak, CHP'nin biraz tutucu davranması nedeniyle seçim kaybedildi. Bundan ders çıkarmamız gerekiyor. Gökhan Dikmen'in bir yıl aradan sonra yuvaya dönmesi nedeniyle Denizli Belediye Meclisi'nde AKP, CHP ve MHP'den sonra bizim de tek kişilik grubumuz olacak" dedi.

İşçi Partisi'ne katılan Gökhan Dikmen ise, bir yıl boyunca CHP'li meclis üyeleri, il yönetiminden ve diğer partililerden büyük destek aldığını söyledi. Törenin sonunda İşçi Partisi İl Başkanı Mustafa Güleç, Gökhan Dikmen'e rozet taktı.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Mart 2010 Perşembe 11:48:03
Güncelleme :25 Mart 2010 Perşembe 12:17:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?