2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Diş sağlığı merkezine kalite belgesi

Denizli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne verilen ISO 9001-2000 Kalite Belgesi nedeniyle yemekli toplantı düzenlendi.


Saraçoğlu Kasrı'nda dün gece düzenlenen yemeğe Vali Yavuz Erkmen ve eşi Nevhilal Erkmen, İl Sağlık Müdürü Dr. Erdoğan Taş, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Bekir Saygılı ile merkezde görevli doktor, hemşire ve eşleri katıldı.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan Başhemşire ve Kalite Yönetmeni Hayriye Şanlıçatak, kalite sistemini daha da üst seviyelere çıkaracaklarını söyledi. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Bekir Saygılı ise, merkez hakkında bilgi vererek, "Merkezimizde aylık ortalama 4 bin diş çekimi, 4 bin diş dolgusu, 4 bin kaplama, 750 hareketli protez yapılıyor. Bunun yanında diş eti ve kanal tedavileri, diş ameliyatları ve diş alanında tüm işlemler başarıyla yapılıyor. İl Sağlık Müdürü Dr. Erdoğan Taş da, merkeze günde 800 ile bin kişinin geldiğini ve tedavilerinin yapıldığını ifade etti. Denizli Valisi Yavuz Erkmen ise yaptığı konuşmada, diş hekimlerine verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, "Kalite belgesi almak diş sağlığı merkezi için çok önemli. Diş sağlığı merkezimiz pırıl pırıl ve modern sağlık tesis adına nasıl olması gerekiyorsa öyle bir yer. Önemli olan alınan bu belginin ışığında bu titizliği devam ettirmektir. Ben arkadaşlarımızın bu hassasiyeti devam ettireceklerinden eminim. Sağlık taraması konusu çok önemli. Arkadaşlarımız bu çalışmaları yürütüyorlar" dedi.


Konuşmaların ardından, Vali Yavuz Erkmen, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Bekir Saygılı'ya teşekkür belgesini verdi. ISO 9001-2000 Kalite Belgesinin alınmasında emeği geçen diğer personele de, Sağlık Müdürü Dr. Erdoğan Taş tarafından teşekkür belgesi verildi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2008 Cumartesi 15:01:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?