7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Diyaliz hastalarına moral amaçlı piknik

Denizli Devlet Hastanesi, diyaliz hastalarına moral vermek amacıyla piknik düzenledi.

Honaz İlçesinde düzenlenen pikniğe, Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Ramazan Canural, Başhekim Yardımcısı Hasan Çalışkan, Nefroloji Uzmanı Dr. Serkan Yıldız, Diyaliz Doktoru Cengiz Demirkıran, hemşireler, diyaliz hastaları ve aileleri katıldı.

Başhekim Ramazan Canural, diyaliz hastalarına yönelik periton diyalizi yapacaklarını söyleyerek, "Bugün diyaliz hastaları için piknik düzenledik. Diyaliz servisimiz yakın bir zamanda daha kaliteli, nezih, çağın en son teknolojilerini sunabilecek bir ortamda hizmet verecek. Bu çalışmaları başlatan eski başhekimimiz Mithat Ekici'ye teşekkür ediyoruz. Biz de bu çalışmaların bir an önce bitmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Ayrıca periton diyalizi yapmaya başlayacağız. Bu nedenle 2 hemşiremiz 2 aylık bir eğitime gitmiştir. Bu pikniğin düzenlenmesine destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Piknikte diyaliz hastalarına çeşitli hediyeler verildi. Etkinlikte palyaço eşliğinde diyaliz hastaları için çeşitli yarışmalar düzenlendi, oyunlar oynandı.

iha
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2007 Perşembe 14:54:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?