2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Diyaliz hastalarına moral

Denizli Devlet Hastanesi'nde tedavi gören diyaliz hastaları yılbaşında düzenlenen kutlama ile moral buldu.


Denizli Devlet Hastanesi doktor ve hemşirelerin de katıldığı Diyaliz Merkezi'ndeki eğlencede, tedavisi biten hastalar müzik eşliğinde eğlenirken, tedavisi devam eden hastalar diyaliz makinesinde hem tedavi oldu hem de eğlendi.

Düzenlenen eğlenceye Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, Başhekim Uz. Dr. Ramazan Canural, Başhekim Yardımcısı Dr. Hasan Çalışkan, serviste çalışan doktor ve hemşireler katılarak hastalara moral verdi. Diyaliz Merkezi Sorumlu Hekimi Cengiz Demirkıran, "Bu organizasyonla amacımız, hem hastalarımızı yeni yıla hazırlamak hem de hastalıklarını, dertlerini biraz olsun unutturabilmek. Bu etkinliklerimizi geleneksel hale getirdik." diye konuştu. Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Ramazan Canural; 90 yıllık bir hastane olarak, verdikleri hizmetlerin en iyi şekilde devam edeceğini belirterek, tüm hastaların yeni yılını kutladı. Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin ise, Denizli Devlet Hastanesi Diyaliz Merkezi'nin fiziki koşullar anlamında Denizli'nin en güzel diyaliz merkezi haline geldiğini belirtti.


Konuşmaların ardından diyaliz hastaları ile birlikte yeni yıl pastası kesildi. Daha sonra Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin ile Başhekim Uzman Dr. Ramazan Canural, hastalarla tek tek sohbet etti ve yeni yıllarını kutladı.

İha
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2009 Perşembe 14:09:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?