2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Doğruyol güven tazeledi

DOĞRUYOL GÜVEN TAZELEDİ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesi 16.Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Ayhan Doğruyol yeniden başkan seçildi.

MÜSİAD Denizli Şubesi 16.Olağan Genel Kurulu bugün yapıldı. Dernek binasında yapılan genel kurula MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan da katılırken, 50 üyenin açık oylama ile oy kullandığı genel kurulda Ayhan Doğruyol oy birliğiyle yeniden başkan seçildi. Genel kurulun ardından MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan üyelerle bir araya gelerek çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Daha sonra yeniden tefriş edilen MÜSİAD Denizli Şubesi'nin açılışı yapıldı. Açılışa Denizli Valisi Yavuz Erkmen ve davetliler katılırken, açılışın ardından bir konuşma yapan MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan, MÜSİAD'ın bu yıl 20.kuruluş yıldönümünü kutladığını belirterek, "MÜSİAD kurulduğu günden beri önemli çalışmalara imza attı. Sivil toplum kuruluşlarının ne denli önemli olduğunu yaptığı çalışmalarla ortaya koydu. MÜSİAD sivil toplum kuruluşlarının gelişmesinde önemli rol oynadı" dedi. Denizli Valisi Yavuz Erkmen ise, yeniden başkanlığa seçilen Ayhan Doğruyol ve yeni yönetimi kutlayarak başarılar diledi. Sivil toplum örgütlerinin ülke gelişmesinde önemli rol oynadığını ifade eden Vali Erkmen, "Yanında bir kişi bile istihdam edenler ekonomiye katkı sağlıyor. Sivil toplum örgütleri üstlendikleri misyonla ülke kalkınmasında önemli bir göreve sahipler" dedi.

MÜSİAD Denizli Şubesi yeni yönetimi şu isimlerden oluştu. Ayhan Doğruyol, Sacid Atıcı, Mehmet Akgün, Engin Boyacı, Hasan Gürlesin, Nuri Özdeniz, Samim Tefe, Necip Filiz, Hurşit Şirin ve Abdullah Doğrar.

DOĞRUYOL GÜVEN TAZELEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2010 Cumartesi 14:15:05
Güncelleme :9 Ocak 2010 Cumartesi 21:14:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?