2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

DP 3 beldede adayını seçti

Demokrat Parti (DP) Denizli'de 3 beldenin belediye başkan adayını açıkladı.

DP Denizli İl Teşkilatı'nda düzenlenen aday tanıtım toplantısına, DP İl Başkanı Zafer Bakırsoy, Merkez İlçe Başkanı Fatih Boya ve partililer katıldı. Aday tanıtım toplantısında konuşan İl Başkanı Zafer Bakırsoy, belde ve ilçelerde büyük oranda adaylarını belirlediklerini ve en kısa sürede hepsini açıklayacaklarını söyledi.

Denizli Belediye Başkan adayını Şubat ayı içerisinde DP Genel Başkanı Süleyman Soylu'nun da katıldığı geniş katılımlı bir toplantıyla kamuoyuna duyuracaklarını belirten Bakırsoy, "Demokrat Parti Denizli'de mutlaka kendi adayını çıkaracaktır. DP çatısı altında merkez sağın oyların toplanacağı bir organizasyon düşünüyoruz" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından sırayla belde başkan adayları tanıtıldı. DP Denizli İl Teşkilatı, Yenicekent Beldesi’nde Abidin Çatalkaya, Başkarcı Beldesi’nde Osman Tığ, Kaklık Beldesi’nde de Hüseyin Demir'i belediye başkan adayı olarak açıkladı.

Toplantıda ayrıca, CHP Kaklık Belde Başkanlığı'ndan ayrılarak DP'ye geçen Hüseyin Türe'ye, İl Başkanı Zafer Bakırsoy tarafından rozet takıldı.

iha
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2009 Çarşamba 23:58:15
Güncelleme :15 Ocak 2009 Perşembe 00:53:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?