2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

DP adayı türbede dua etti

Demokrat Parti (DP) Denizli Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürbüz, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Akkonak Mahallesi'ndeki Üzüm Dede Türbesi'ni ziyaret ederek dua eden Gürbüz, vatandaşlardan destek istedi.

Mahalle sakinlerine projelerini anlatan DP Denizli Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürbüz, kendisini desteklemelerini istedi. Üzüm Dede Türbesi'ni ziyaret ederek dua eden Mustafa Gürbüz, "Dinimizde, örf ve adetlerimizde din büyüklerimizin, evliyaların, dinimizin yayılması için ömrünü harcamış iyi insanların, türbelerin ve mezarlıkların ayrı bir yeri var. Türbeler ve mezarlıklar bize bu dünyanın gelip geçici olduğunu, insanın ardında kalacak tek şeyin yapabildiyse hizmetleri olduğunu hatırlatır" dedi.

Gürbüz, türbeyi ziyaret ederek, her şeyin sahibi Allah'a seçim sürecinde ve seçimden sonra belediye başkanlığı döneminde güç vermesi, hileye, hurdaya karışmadan, dünya hırsını bir kenara bırakarak çalışmayı nasip etmesi için dua ettiğini söyledi.

Bir zamanlar Anadolu Kaplanları olarak anılan Denizli'nin şimdilerde işsizler ordusuyla anılır olduğunu söyleyen DP Adayı Gürbüz, sözlerini şöyle tamamladı: "Halkımızın çektiği sıkıntıların farkındayız, bıçağın kemiğe dayandığını görüyoruz. 29 Mart'ta sandıktan başkan olarak çıktığımda, hiç kimsenin söylemeye bile cesaret edemediği projelerimle, kimsenin aklına gelmeyen hizmetlerimle bu kentin insanlarının yüzünü güldüreceğim."

iha
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2009 Pazartesi 17:21:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?