2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

DP Denizlispor'a saldırıyı kınadı

Demokrat Parti (DP) Denizli Merkez İlçe Başkanı Fatih Boya, Antalyaspor-Denizlispor maçı sonrası Denizlispor kafilesini taşıyan otobüse yapılan saldırıyı kınayarak, bu tür olayların spora yakışmadığını söyledi.

Denizlispor kafilesinin Antalyaspor deplasmanı dönüşünde uğradığı saldırı Denizli kamuoyundan büyük tepki görürken, saldırı ile ilgili kınama mesajı yayınlayan DP Merkez İlçe Başkanı Fatih Boya, sporda dostluk, kardeşlik ve barışın olması gerektiğini, atılan taşların spora yara verdiğini söyledi. Bu tür görüntülerin spora yakışmadığını ifade eden Boya, "Bu saldırırların kimseye faydası olmaz aksine Türk sporuna ve geleceğimize ağır yaralar verir. Sporda dostluk kardeşlik ve barış vardır. Fakat atılan bu taşlar spor kardeşliğine zarar verir verir. Spora ve insanlığa yakışmayan bu saldırıdaki amaç insan canından daha mı önemli ? Ege'nin ve Denizli'nin gururu olan Denizlispor'a yapılan bu saldırıyı kınıyoruz" dedi.

Denizlispor'un Türkiye'de centilmenlik örneğini gösterebilen tek takım olduğunu dile getiren Boya, "Denizlispor, statlardan tel örgülerinin kaldırılmasına öncülük etmiştir. Bu saldırıların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2009 Pazartesi 18:21:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?