3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

DP yerel ekonomiye de talip

Demokrat Parti (DP) Denizli Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürbüz ve meclis üyeleri Fatih Pazaryeri'nde vatandaş ve esnafı ziyaret ederek sohbet etti.

Vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan DP Denizli Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürbüz, esnaf ve vatandaşın içinde bulunduğu durumun aslında işin özeti olduğunu söyledi. Yerel yönetimlerde su, yol ve köprü ile parkların dışında, belediye başkanlarının ekonomik dizayna katkıda bulunması gerektiğini belirten Mustafa Gürbüz, "Ben işimi yaparım? Vatandaşın durumundan bana ne? Kriz her yerde var mantığı iflas etmiştir" dedi.

DP Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Ali Aygören ile meclis üyeleri Server Munis ve İlker ilhan Ural'ın da katıldığı ziyaret sırasında pazaryerinde incelemelerde de bulunan Gürbüz, "Yanlış ekonomi politikaları nedeni ile, esnafın ve vatandaşın durumu ortada. İnsanlar cüzdanları ve vicdanları ile tek başlarına bırakılıp bir yandan da manevi ve maddi duyguları ile oynanıyor. Sonra da iş oy pazarlığına dönüyor. İnsanların onuru ile 3-5 oy için kimsenin oynamaya hakkı yok " dedi.

Vatandaşların özellikle sağlık, eğitim ve en önemlisi ekonomi konusunda kendisine yapılanları düşünerek oy vermesini isteyen Gürbüz, 29 Mart tarihine kadar gerçekleri anlatacaklarını belirterek, "Bunun yanında da projelerimiz ile sadece yol, park ve diğer işlere talip değiliz. Benim derdim Denizlili'nin derdidir prensibi ile yola çıkacağız ' şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2009 Cumartesi 10:44:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?