2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

DP'de kahve toplantılarına devam

Demokrat Parti (DP) Denizli Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürbüz, Fatih Mahallesi'nde vatandaşların sorunlarını dinledi.

Seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerini sürdüren DP Denizli Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürbüz, Fatih Mahallesi'nde bulunan kahvehaneleri ziyaret ederek, seçimlerde destek istedi.

Ziyarete Denizli Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürbüz, İl Başkanı Zafer Bakırsoy, Denizli eski Belediye Başkanı ve DP GİK Üyesi Ali Aygören, Merkez İlçe Başkanı Fatih Boya, il ve belediye meclis üyesi adayları katıldı.

Fatih Mahallesi'nin sorunlarını dinleyen Gürbüz, vatandaşların sıkıntılarının olduklarını belirterek, "DP olarak sıkıntılara yerinde ve birlikte çözüm bularak Denizli Belediyesi mağdurlarına kucak açacağız. Birçok proje ile halkımızı iş, aş sahibi yapmayı hedefliyoruz" dedi.

Her mahallede mahalle konakları inşa edeceklerini belirten Gürbüz, "Denizli'de sosyal belediyecilik açısından yapılanların da yetersiz" dedi. Kadınların eğitimli olmalarının toplumların kalkınmasının temel unsuru olduğunu ifade eden Gürbüz, göreve gelmeleri durumunda her mahallede gönüllük esasına dayanan gönüllü öğretmenlerle birlikte eğitime büyük önem ve destek vereceklerini söyledi.

Başkanlığa seçildiği zaman Denizli Belediyesi'ni Denizli halkıyla beraber yöneteceklerini ifade Gürbüz, "Demokrat Parti olarak seçimlere sağlam ve iddialı şekilde geliyoruz. Ortak akıl çerçevesinde Denizli'yi vizyon ve misyon kenti yapacağız. Kapalı kapılar ardında değil, halkın içinde halkla birlikte Denizli'yi yöneteceğiz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2009 Çarşamba 16:05:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?