3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

DP'li başkan AKP'ye geçti

Denizli'de Demokrat Parti (DP) Duacılı Belediye Başkanı Mustafa Güdücü ve DP Sarayköy Kadın Kolları üyesi Sergül Yağız partilerinden istifa ederek AK Parti'ye geçti.

AK Parti Sarayköy Belediye Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş'ın seçim bürosu, düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenine, AK Parti İl Başkanı Bilal Uçar ve partililer katıldı.

Sarayköy'ün AK Parti belediyecilik hizmetiyle tanışma vaktinin geldiğini belirten başkan adayı Özbaş, "Denizli ve Buldan ilçesinde bu değişim yaşandı. Sıra bizde. Bunun için yola çıktık" dedi.

Hayata geçirecekleri projelerle Sarayköy'ü Denizli'nin vizyon ilçesi yapacaklarını açıklayan Özbaş, "Güçlü bir ekiple göreve talip olduk. Sorunları biliyoruz, çözümü bizde. Hayata geçirmeyi hedeflediğimiz, termal turizm, toplu konut, altyapı ve seracılık projelerimiz ilçemizi sosyal ve ekonomik alanda geliştirecektir. Yapacaklarımız hayal değil, gerçek" dedi.

Başkan adayı Özbaş'a verilecek destekle Sarayköy'ün gerçek anlamda değişim sürecine gireceğini belirten AK Parti İl Başkanı Uçar, "İnsanlarımız Ak Parti belediyecilik anlayışını ülkemiz genelinde gördü. Denizli'miz beş yılda inanılmaz bir değişim yaşadı. Türkiye'nin vizyon kenti oldu. Buldan ilçemiz bir buçuk yılda, 20 yılda yapılmayan hizmete şahit oldu. Sıra Sarayköy'de. Sarayköy, gerçekleştirilecek hizmetlerle bambaşka bir ilçe olacak" diye konuştu.

Seçim bürosunun açılmasının ardından, Demokrat Parti (DP) Sarayköy İlçe Kadın Kolları'ndan istifa ederek AK Parti'ye geçen Sergül Yağız'a parti rozetini takan İl Başkanı Uçar, Duacılı Belediyesi'nin DP'li Belediye Başkanı Mustafa Güdücü'nün de AK Parti'ye katıldığını açıkladı.

iha
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2009 Cumartesi 16:52:15
Güncelleme :17 Ocak 2009 Cumartesi 16:57:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?