3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

DP'li kadınlardan Gürbüz'e tam destek

Demokrat Parti (DP) Denizli Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürbüz'ün seçim çalışmalarına DP'li kadınlar da tam destek verdi.

29 Mart Yerel seçimleri öncesi seçim çalışmalarına hız veren DP Denizli Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürbüz, Denizli Belediye Meclis Üyesi İlker İlhan Ural, Merkez İlçe Başkanı Fatih Boya, DP Kadın Kolları Başkanı İlknur Aydın ve üyeleriyle parti binasında bir araya geldi.

29 Mart seçimleri öncesi zorlu, telaşlı, heyecanlı, inançlı ve iddialı bir sürece girdiklerini söyleyen Mustafa Gürbüz, Demokrat Partili Kadınların yerel siyasette kadının gücünü ortaya koyduklarını, bu inanç ve iddiayla 29 Mart'ta tarih yazacaklarını söyledi.

DP'li Kadınlara "29 Mart seçimlerinde Denizli Belediye Başkanlığı'nı kazanabilmek ve kıratı Denizli'nin her yerinde tekrar şahlandırmak için aralıksız olarak çalışmamız gerekir" diyen Gürbüz "Yapılacak olan seçim çalışmalarında kadınlarımıza büyük görev ve sorumluluk düşmektedir. Seçim kampanyası kapsamında en büyük destekçim sizler olacaksınız" dedi.

Seçimleri kazanmaları halinde ev kadınlarının ürettiklerini ekonomiye kazandırmak için her mahallede mahalle konakları inşa edeceklerini belirten Gürbüz, Denizli'de sosyal belediyecilik açısından yapılanların da yetersiz olduğunu söyledi. Kadınların eğitimli olmalarının toplumların kalkınmasının temel unsuru olduğunun altını çizen Gürbüz, göreve gelmeleri durumunda her mahallede gönüllük esasına dayanan gönüllü öğretmenlerle birlikte eğitime büyük önem vereceklerini söyledi. 30 Mart sabahı Denizli'nin her yerinde Demokrat Parti bayrağını dalgalandırmak için tüm güçleriyle çalışacaklarını belirten DP Kadın Kolları Başkanı İlknur Aydın, kadınların birbirleriyle dayanışma içinde olması gerektiğini ifade ederek, "Biz DP kadınlar olarak, partimizin bu seçimlerden zaferle çıkacağından eminiz. Başkan Adayımız Mustafa Gürbüz'ün seçim süresi boyunca tam destekçisi olacağız "dedi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2009 Çarşamba 23:25:39
Güncelleme :18 Şubat 2009 Çarşamba 23:40:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?