3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

DSO Başkanı Keçeci'ye büyük ödül

DENİZLİ SANAYİ ODASI BAŞKANINA BÜYÜK ÖDÜL

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Milli Prodüktivite Merkezi (MPM) tarafından düzenlenen "Yılın verimli işçi-işveren, iş kadını ve iş adamları" yarışmasında 2008 Yılı Yılın İş Adamı ödülünü aldı.

Milli Prodüktivite Merkezi tarafından 1988 Yılından bu yana geleneksel olarak gerilen "Yılın verimli işçi-işveren, iş kadını ve iş adamları" ödülleri sahiplerini buldu. Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, 2008 Yılı Yılın İş Adamı ödülünü aldı. Milli Prodüktivite Merkezi Salonu'nda gerçekleştirilen ödül törenine Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TİSK Genel Sekreteri Bülent Pirler, TZOB Yönetim Kurulu Başkanı Şemsi Bayraktar, TÜRK-İŞ Genel sekreteri, Milli Prodüktivite Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Akansel Koç ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Milli Prodüktivite Merkezi'nin marka yaratmak, kurumsal dönüşüm, uluslararası pazarlardaki konum, yenilikçilik, yatırım ve istihdamda gelişim, sosyal sorumluluk anlayışı ve çevre bilinci ölçütlerinde belirlediği yılın iş kadını ve iş adamları gerçekleştirilen törende açıklandı.

Türkiye Sanayinde çok önemli bir yeri olan Denizli ilinde uzun yıllardan beri yürütmekte olduğu meslek örgütü liderliğindeki başarılı çalışmaları ile yöneticiliğini yaptığı şirketler grubundaki yüksek performansı ve bu yolla verimlilik artışına olan katkıları nedeniyle "Yılın İş Adamı" ödülü, Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci'ye verildi.

Ödülünü Sayıştay Başkanı Recai Akyel'den alan Keçeci, Denizli ve bu ödülü almaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Keçeci, "Denizli ve Denizli iş dünyası adına yapılan çalışmalarda gösterilen performansın ve başarımızın, verimlilikle ilgili bir kurum tarafından ödüle layık görülmesi gerçekten mutluluk veren bir olay. İnsanların hayatındaki çalışmaların ödüllendirmesi, mutlu olmasını ve geleceğe umutla bakmasını sağlıyor" dedi. Keçeci sözlerini şöyle sürdürdü; Hayatımda bir çok ödül aldım ama bu ödül özellikle Denizli Sanayi Odası ve iş dünyasındaki çalışmalarımızın karşılığını veren bir ödül olduğunu düşünüyorum Kendim ve Denizli adına sevinçliyim. Gelecek neslin de bu çalışmalarda başarılı olmasını temenni ediyorum.

DENİZLİ SANAYİ ODASI BAŞKANINA BÜYÜK ÖDÜL
İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2009 Çarşamba 09:32:01
Güncelleme :30 Aralık 2009 Çarşamba 16:11:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?