2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

DSP adayı adaylıktan çekildi

Demokratik Sol Parti (DSP) Denizli Belediye Başkan adayı Halil Derici ve 13 meclis üyesi adayı, adaylıktan çekildiklerini açıkladılar.

DSP'den Belediye Başkan adaylığını 20 Ocak'ta açıklayan Halil Derici, meclis üyesi adaylarıyla birlikte adaylıktan bugün çekildi. Deka Tekstil A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı olan Halil Derici yaptığı yazılı açıklamada, DSP Genel Merkezi'nden kendisine vaat edilen maddi desteği alamadığını, bu nedenle adaylıktan çekildiğini söyledi.

Genel Başkan Zeki Sezer ve merkez yönetimi ile bir yere varılamayacağı kanaatine vardığını ifade eden Derici, şöyle konuştu: "Genel merkezden vaat edilen desteği alamadık. Mevcut genel başkan ve genel merkez yönetimi ile bir yere varılamayacağı kanaatine vardığımızdan adaylıktan çekiliyoruz. Adaylığımız sırasında gösterdikleri destek ve ilgi için değerli Denizli halkına teşekkür ederiz."

Halil Derici ile birlikte Prof.Dr. Mehmet Yüksel, Doç. Dr. Melih Sözmen, Salim Kutlutürk, Ali Eskicioğlu, Yılmaz İçen, Gülçin Deyneli, Nilgün Gürle, Hatice Demirci, Alparslan Yetiş, Nizamettin Ekiz, Hüsrev Yılmaz, Fahrettin Özen ve Mehmet Çakmak meclis üyeliği adaylığından çekildiler.

iha
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2009 Pazartesi 20:36:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?