3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

DSP adaylarını tanıttı

Demokratik Sol Parti (DSP) Denizli Belediye Başkan Adayı Avukat Mustafa Değirmenci, adaylığını açıkladığı toplantı salonuna eşinin gelmesi üzerine, DSP Denizli Milletvekili Hasan Erçelebi'den izin isteyip, Sevgililer Günü'nü kutlayarak çiçek verdi.

DSP Denizli İl Teşkilatı tarafından düzenlenen toplantıda Denizli merkez, bir ilçe ve 9 beldenin belediye başkan adayları tanıtıldı. DSP Denizli Milletvekili Hasan Erçelebi'nin de katıldığı tanıtım toplantısının açılışını yapan İl Başkanı Özkan Fidan, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdiklerini belirterek, Denizli'de belediye ve il genel meclisi listelerinde 17 bayana yer verdiklerini söyledi. İl Başkanının konuşmasının ardından Denizli Belediye Başkan Adayı Avukat Mustafa Değirmenci söz aldı ve adaylığını açıklayarak projelerini anlattı.

DSP Denizli Milletvekili Hasan Erçelebi'nin konuşması sırasında, başkan adayı Mustafa Değirmenci'nin eşi Nilgün Değirmenci salona girdi. Eşinin salona girdiğini gören başkan adayı Mustafa Değirmenci, milletvekili Erçelebi'ye dönerek, "Sayın milletvekilim, eşimin Sevgililer Günü'nü kutlayamadım. Şimdi geldi, izin verirseniz Sevgililer Günü'nü kutlayabilir miyim?" diyerek izin istedi.

Bu isteği gülerek karşılayan Hasan Erçelebi'nin izin vermesinin ardından Mustafa Değirmenci, daha önce hazırlanan güllerden birini alarak eşinin yanına gitti ve öperek Sevgililer Günü'nü kutladı. 12 yıllık evli olan Mustafa-Nilgün Değirmenci çiftinin basın toplantısındaki Sevgililer Günü kutlamasını partililer uzun süre alkışladı. Nilgün Değirmenci, toplantıda eşinin konuşmasına yetişemediğini ancak sevgililer gününü toplantıda kutladıkları için mutlu olduğunu söyledi. Başkan adayı Mustafa Değirmenci, daha sonra salonda bulunanlara gül dağıttı ve eşiyle birlikte objektiflere poz verdi.

DSP Denizli Belediye Başkan Adayı Mustafa Değirmenci'nin 29 Mart 1968 doğumlu olması ve seçim günü 41 yaşına girecek olmasını açıklaması, partililerden büyük alkış aldı.

DSP'nin Denizli'de belirlediği başkan adayları şunlar: Denizli Merkez-Mustafa Değirmenci, Kutlubey-Münür Gökçen, Beylerli-Ali İhsan Afacan, Çıtak-Bayram Çelebi, Denizler-Ahmet Yıldız, Pamukkale-Gani Bozkurt, Hançalar-Ahmet Okkacı, Aşağıkaraçay-Yılmaz Kizilhan, Akköy-Abdullah Kılbıyık, Baklan Dağal- Hasan Yılmaz ve Pınarkent-Cemal Beli.

iha
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2009 Cumartesi 20:52:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?