3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Düğün nedeniyle yıkım ertelendi

Denizli’de, Pamukkale yolu üzerindeki bir restorantın kaçak olan bölümlerinin yıkımı, Cumartesi günü yapılacak düğün töreni nedeniyle Pazartesi gününe ertelendi.

Yıkımı önlemek isteyen restorant çalışanları, içinde benzin olan şişelerle binanın çatısına çıktı. Bugün yıkım kararı gerçekleştirilecek restorantın diğer kaçak bölümleri 15 gün önce Denizli Belediyesi tarafından yıkılmış ve kalan kaçak kısımlar için iş yeri sahibi söz verince, ekipler yıkımı tamamlamadan gitmişlerdi.

Geçen süre içinde iş yeri sahibi kaçak kısımları yıkmayınca, Denizli Belediyesi ekipleri bugün yine restoranta gitti. İş yeri sahibi Mevlüt Candemir, yıkım işleminin gerçekleştirilmesi için gelen ekiplerle uzun süre tartıştı. Ekiplerin ikna edilmemesi üzerine restorantta çalışanlar, ellerinde benzin dolu şişelerle çatıya çıkarak kendilerini yakacaklarını söyledi. Bu sırada, yarın akşam düğünü olan aile de restoranta gelerek, işlemin ertelenmesi için belediye ekiplerini ikna etmeye çalıştı. Muhtemel olayları önlemek üzere gelen jandarma ekipleri de iş yeri çevresinde güvenlik tedbirleri aldı. Denizli Belediyesi yetkilileri ile restoran sahibinin telefon görüşmeleri sonucu yıkım, Pazartesi gününe ertelendi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2005 Cumartesi 00:52:51
Güncelleme :20 Haziran 2005 Pazartesi 12:11:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?