2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

'Dumansız Hava Sahası'na destek

Denizli Belediyesi Yerel Gündem (YG) 21 Gençlik Meclisi ve Çocuk Meclisi temsilcileri 'Dumansız Hava Sahası'na destek verdi.


Gençlik Meclisi ve Çocuk Meclisi üyeleri, 'Dumansız Hava Sahası' projesine destek konusunu görüşmek üzere Denizli Belediyesi Encümen Salonu'nda toplandı. Toplantıda Sağlık Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürü Mehmet Gündoğdu, sigaranın zararları, 'Dumansız Hava Sahası' projesinin hedefleri ve 19 Mayıs 2008'de yürürlüğe giren yasa hükümleri gereğince uygulanması gereken kurallar hakkında bilgi verdi. Denizli genelinde sigara içenlerin oranının yüzde 10'a düşürüleceğini kaydeden Gündoğdu, "15 yaşın altında sigara içenlerin de önüne geçeceğiz. Yasanın sadece kağıt üzerinde kalmayıp uygulamaya geçirilmesi çok önemlidir. Başarı ancak kamuoyunun yasaya sahip çıkmasıyla mümkündür. Bu konuda çocukları ve gençleri çok önemsiyoruz. Çocuk ve Gençlik Meclisi üyelerinden de destek bekliyoruz" dedi.


Fikir alışverişinde bulunan YG 21 Gençlik Meclisi ve Çocuk Meclisi üyeleri Dumansız Hava Sahası programına destek için yapacakları çalışmaları planladı.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2008 Perşembe 18:12:36
Güncelleme :3 Temmuz 2008 Perşembe 18:16:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?