8
Mayıs
2024
Çarşamba
DENİZLİ

Dünya Çocuk Günü

Denizli Sosyal Hizmetler Çocuk Yuvası'nda kalan çocuklar, Dünya Çocuk Günü sebebiyle Denizli Vali Vekili Halil İbrahim Ertekin'i makamında ziyaret etti. 

Denizli Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Altın ve çocuk yuvası öğretmenlerinin de katıldığı ziyarette, minikler Vali Vekili Halil İbrahim Ertekin'e çiçek verdi. Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Altın, UNICEF tarafından kabul edilen bu günün 1954 yılından itibaren Ekim ayının ilk pazartesi günü Dünya Çocuk Günü olarak kutlandığını söyledi. Ahmet Altın, konuşmasında çocukların iyi yetiştirilmesinin önemine değindi. 

Denizli Vali Vekili Halil İbrahim Ertekin de, çocukların geleceğin teminatı olduğunu belirterek, "Çocuklarımızın iyi eğitim almaları, sosyal bir ortamda büyümeleri, iyi şartlarda yaşamaları çok önemli" dedi. Dünyada çocuk haklarıyla ilgili önemli gelişmeler olduğunu anlatan Ertekin, şöyle konuştu: "Özellikle Sosyal Hizmetler Genel Müdürlüğümüz önemli bir hizmeti ifa etmektedir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza devlet olarak toplum olarak ne yapsak az. Umarım bu çocuklarımız ileride önemli yerlere gelir. Bunları başaramamaları için önlerinde bir engel yok. Bu anlamlı gün dolayısıyla yapılan bu ziyaret bizi sevindirmiştir. Hepinize teşekkür ederim." 

Denizli Vali Vekili Halil İbrahim Ertekin, ziyaretin sonunda 0-6 yaş gurubundaki minikleri kucağına alarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2007 Pazartesi 15:40:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Muhammed Tam IP: 88.232.135.xxx Tarih : 5.10.2007 19:20:08

BEN BİR OKUL YAPARDIM VE KİMSESŞİZ COCUKLARI OKUTURDUM...