7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

'Dünya engelliler günü' kutlamaları

Denizli Engelliler Platformu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Denizli Vali Vekili Mehmet Çapraz'ı makamında ziyaret etti. 

Denizli Valiliği Toplantı Salonu'nda gerçekleşen ziyarette engelli dernek temsilcileri, engellilerin sorunlarının yılda bir kere değil sürekli hatırlanmaları gerektiğini belirtti. Denizli Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Altun ise Denizli'nin engellilere sağlanan hizmetler açısından önemli mesafe katettiğini belirterek, kurumların ve derneklerin engellilere olan ilgisinin üst düzeyde olduğunu ve bu konudaki memnuniyetini dile getirdi. 

Denizli Vali Vekili Mehmet Çapraz ise sadece bir günün engelliler günü olarak kutlanmasının yeterli olmayacağını, engellilerin her gün hatırlanmaları gerektiğini ve engellilerin her zaman yanlarında olacaklarını belirterek, "En kötü plan plansızlıktan iyidir. Engellilerle ilgili sorunların öncelikle belirlenmesi arkasından bu sorunların çözülmesiyle ilgili çalışma yapılmalıdır. Engellilerle ilgili valilik olarak gerekli çalışmaları yapmaktayız ve bu konuda hassasiyetimiz üst düzeydedir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2007 Pazartesi 14:07:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?