2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Ecevit ölümünün 4. yılında anıldı

ECEVİT ÖLÜMÜNÜN 4. YILINDA ANILDI

Demokratik Sol Parti (DSP) Denizli İl Teşkilatı, eski genel başkanları merhum Bülent Ecevit'le ilgili konferans düzenledi.

Denizli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Konferans Salonu'nda düzenlenen panele, DSP Genel Başkan Yardımcısı Uluç Gürkan, DSP İl Başkanı Mustafa Değirmenci, DSP üyeleri, Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şube Başkanı Gülizar Biçer Karaca ve çok sayıda davetli katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından eski DSP Genel Başkanı Bülent Ecevit'e ait görüntüler slayt şeklinde izletilirken bazı katılımcıların gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

'MAVİ GÖMLEKLİ ADAM'

Sinevizyon gösterisinin ardından DSP eski İl Başkanı Özkan Fidan, Ecevit için yazdığı 'Mavi Gömlekli Adam' şiirini okudu. Daha sonra sahneye çıkan DSP Genel Başkan Yardımcısı Uluç Gürkan, Bülent Ecevit'in her yönüyle doğru bir adam olduğunu söyledi. Ecevit'in en zor zamanlarda demokratik solu iktidar yaptığını belirten Gürkan, "O sadece DSP'lilerin değil Türk Milleti'nin gönlünde taht kurmuş bir lider. O halkçıların, ezilenlerin, işçilerin yanında bir liderdi. Bu yüzden herkes onu seviyordu" dedi. Uluç

Gürkan daha sonra Ecevit'in hayatından kesitler sundu.

ECEVİT ÖLÜMÜNÜN 4. YILINDA ANILDI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2010 Pazar 13:03:04
Güncelleme :8 Kasım 2010 Pazartesi 01:03:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?