3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Efsane ölümden döndü

Denizli’de bu sabah meydana gelen kazada Ünlü sanatçı Berkant yaralandı. Yaralanan sanatçının Berkant ve araç sürücüsünün alkollü olduğu ileri sürüldü.

Edinilen bilgiye göre, bu sabah Bozkurt İlçesi Tutluca Köyü yakınlarında meydana gelen kazada, Çardak Havaalanı’na gitmekte olan ve içerisinde ünlü sanatçı Berkant’ın bulunduğu Ali Çınar yönetimindeki 20 YT 454 plakalı araç, ters yöne girince, ana yola çıkmak için tali yolda bekleyen Hasbi Köse yönetimindeki 20 UA 650 plakalı aracın ön kısmına çarparak yoldan çıktı.

Aşırı sürat olduğu ileri sürülen araç, takla attıktan sonra bahçe duvarına çarparak durdu. Ünlü sanatçı Berkant, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, iki araçta bulunan diğer kişiler kazayı yara almadan atlattı. Görgü şahidi Hüsem Özturan, büyük bir gürültüyle evden dışarı çıktığını belirterek, "Takla atan aracın içinde iki kişi vardı. Birisinin sanatçı olduğunu sonradan öğrendim. Şoförü dışarı çıkardık. Sanatçıyı yerinden kımıldatmadan ambulans çağırdık. Sağlık ekipleri yaralıyı Denizli’ye götürdüler" dedi.

Ana yola çıkmak için tali yolun başında beklediği sırada içerisinde iki kişi bulunan aracın, hızla gelip kendilerine çarptıktan sonra takla attığını belirten araç sürücüsü Hasbi Köse, "Araç çok süratli geliyordu. Bize çarpmasıyla birlikte aracın hakimiyeti kayboldu ve yoldan çıkarak takla attı. Gidip baktığımızda ikisinin de zil zurna sarhoş olduğunu gördüm" şeklinde konuştu.
Yapılan alkol muayenesinde Berkant’ın içinde bulunduğu araç sürücüsü Ali Çınar’ın alkollü olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü kaydedildi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mart 2005 Pazartesi 16:45:09
Güncelleme :10 Mart 2005 Perşembe 16:08:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?