2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Eğitim-İş'ten baş sağlığı mesajı

Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası (Eğitim-İş), Diyarbakır Lice ve Şemdinli'de şehit düşen 10 asker için baş sağlığı mesajı yayınladı.

Eğitim-İş Denizli Şube Başkanı Osman Kandemir tarafından yapılan yazılı açıklamada, emperyalizmin güdümünde Irak'ın kuzeyinde yuvalanan ırkçı bölücü terör örgütünün düzenlediği alçakça saldırılarda, Diyarbakır-Lice'de 9, Şemdinli de ise bir askerin şehit olmasının üzüntüsünün yaşandığı belirtildi.

Osman Kandemir açıklamasında, ABD ve AB'nin açık koruması ve yönlendirmesi altında bulunduğu bilinen ırkçı bölücü terör örgütünün saldırılarının, emperyalizmin Türkiye ve Orta Doğu'ya yönelik planlarını gerçekleştirmeye, yurt ve ulus bütünlüğümüzü bölmeye yönelik olduğunu belirterek, "ABD ve AB'nin ırkçı ve bölücü terörü kendilerine yarar sağlayacak bir araç olarak ülkemize karşı kullandıklarını görmenin ve buna uygun politikalar uygulamanın zamanı gelmiştir. İnanıyoruz ki Türkiye, ulusal bütünlüğünü kardeşliği güçlendirerek koruyacak ve emperyalizmin oyunlarını bir kez daha bozacaktır. Eğitim-İş Denizli Şubesi olarak şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve tüm ulusumuza başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2009 Perşembe 17:07:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?