3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Eğitimcilerden bakana faks

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Denizli Şubesi’ne bağlı üyeler, 30 Eylül 2004 tarihinde hükümetle sendikalar arasında yapılan toplu görüşmelerin bir sonraki toplu görüşmelerle çözüme kavuşması için Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin’e faks çekti.

Denizli Postanesi önünde basın açıklaması yapan Eğitim-Bir-Sen Denizli Şube Başkanı Mehmet Baysal, Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin’e çekilecek olan faksı okudu. Faksta, "30 Eylül 2004 tarihinde hükümetle sendikalar arasında yapılan toplu görüşmelerde, bir sonraki ’toplu görüşme’ tarihine kadar çözüme kavuşturulması için üzerinde kalınan hususların büyük çoğunluğu, 2005 yılı toplu görüşme sürecine yaklaştığımız şu günlerde hala çözümlenmemiştir. Bu itibarla, 2004 yılı toplu görüşmelerinde üzerinde mutabakata varılan konuların bütünün uygulamaya konulması talebimiz saklı kalmak üzere, sürenin kısalmışlığı da dikkate alınması gerektiği" görüşleri yer alıyor.

Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin’e çekilecek faksın okunmasından sonra Eğitim-Bir-Sen’e bağlı üyeler Denizli Postanesi’nden, Bakan Mehmet Ali Şahin’e faks çekti.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2005 Cumartesi 15:35:12
Güncelleme :10 Haziran 2005 Cuma 15:36:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?