6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

Eğitime bir hayırsever katkısı daha

EĞİTİME BİR HAYIRSEVER KATKISI DAHA

Denizli'de eğitime hayırsever desteği artarak sürüyor.

Vali Yavuz Erkmen'in Denizli'de göreve başlamasından bu yana eğitim alanında hayırseverlerle 57. protokol imzalandı. İmzalanan protokolle hayırsever işadamı Mehmet Manisalı memleketi Acıpayam ilçesine 6 derslikli ve 600 bin TL'ye mal olacak anaokulu yaptırıyor.

Vali Yavuz Erkmen'in makamında gerçekleşen protokol törenine Vali Erkmen ve hayırsever Mehmet Manisalı'nın yanı sıra Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz katıldı. Vali Yavuz Erkmen, protokol töreninde yaptığı konuşmada Denizli'de eğitim alanında yapılan yatırımlarda hayırseverlerin büyük destek verdiğini ifade ederek, "Bir taraftan Milli Eğitim Bakanlığımızdan gönderilen ödenekler, bir taraftan İl Özel İdaresi'nin ve Denizli Belediyesi'nin maddi katkıları hepsi

birleşerek Milli Eğitimin eksikliklerinin giderilmesi anlamında büyük bir fonksiyon yerine getiriliyor. Gerek Bakanlığın, gerekse İl Özel İdaresi ve Belediye'nin katkılarının yeterli gelmediği durumlarda da hayırseverlerimiz devreye giriyor ve okullarımızın fiziki ihtiyaçlarını giderme noktasında çok büyük mesafe alıyoruz. Bugün bu halkaya bir yenisini daha ekliyoruz. Mehmet Manisalı arkadaşımız doğduğu yer olan Acıpayam ilçesine bir anaokulu yaptırıyor. Daha önce de bir okul yaptıran hayırseverimizin

yaptıracak olduğu bu anaokulunun Milli Eğitimimize ve Denizlimize hayırlı olmasını diliyorum ve çocuklarımız ve Denizliler adına kendisine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Hayırsever Mehmet Manisalı da eğitime katkı sunmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, "Cenab-ı Allah bu okulu bitirmeyi nasip eylesin. Milli eğitimimize, halkımıza ve hepimize hayırlı olsun" dedi.

Konuşmaların ardından anaokulu protokolü Vali Erkmen ve hayırsever Mehmet Manisalı tarafından imzalandı.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2011 Pazartesi 18:47:04
Güncelleme :14 Haziran 2011 Salı 19:20:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?