3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Eğitime hayırsever desteği

Denizli'de hayırseverlerin eğitime yaptıkları destek her geçen gün artarak devam ederken, Buldan İlçesinde hayırsever işadamı Ali Tunaboylu kendi adını taşıyan Ali Tunaboylu Meslek Eğitim Merkezi'ne ek bina yaptıracak.

Ek bina protokolü için Denizli Valiliği'nde düzenlenen törene Vali Yavuz Erkmen, hayırsever işadamı Ali Tunaboylu, Buldan Kaymakamı Ahmet Erdoğdu ve diğer yetkililer katıldı.

Protokol töreninde konuşan Vali Yavuz Erkmen, hayırsever işadamı Ali Tunaboylu'ya teşekkür ederek, "Kendisi bugüne kadar hem eğitim, hem de sosyal alanda özellikle Buldan ilçemiz başta olmak üzere ülkemize çok önemli değerler kazandırmış, ilimizin kendisine karşı sevgisi ve saygısı olan değerli bir büyüğümüzdür. Buldan'da kendi ismini taşıyan bir meslek lisemiz var. Bu okula yapılacak olan ilave 8 derslikli binaya 400 bin TL katkı verecekler. Geri kalanı ise İl Özel İdaresi tarafından karşılanacak" dedi.

Hayırsever işadamı Ali Tunaboylu ise, Buldan'daki Ali Tunaboylu Mesleki Eğitim Merkezi ek binanın ihtiyaç olduğunu, bu ihtiyacı karşılamak ve çocukların yetişmesinde daha faydalı olmak için kararı verdiğini söyleyerek, ileride de katkı yapmaya devam edeceğini sözlerine ekledi. Konuşmaların ardından Ali Tunaboylu Mesleki Eğitim Merkezi'nin ek bina protokolü Vali Yavuz Erkmen ve hayırsever işadamı Ali Tunaboylu tarafından imzalandı.

Ali Tunaboylu Mesleki Eğitim Merkezi ek binası 8 derslikli olacak ve 400 bin TL'si hayırsever, 600 bin TL'si Denizli İl Özel İdaresi olmak üzere 1 milyon TL'ye mal olacak.

iha
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2009 Cuma 12:08:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?