2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Eğitime katkıya ödül

Boğaziçi Dersanesi Denizli'de eğitime katkı veren kişileri plaketle ödüllendirdi.


Saracoğlu Kasrı'nda yapılan ödül törenine, Denizli Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, Boğaziçi Dersanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Karabiga, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Özevcimen, ve eğitime katkı veren hayırseverler katıldı.

Boğaziçi Dersanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Karabiga, ödül töreninde yaptığı konuşmada, üç yıldır Denizli'nin ÖSS sınavında büyük başarı gösterdiğini ve bu başarıda eğitime katkı veren kişilerin büyük emeği olduğunu belirterek, "Biz Boğaziçi Dersanesi olarak eğitime katkı veren ve Denizli'nin eğitim alanında büyük başarılar elde etmesinde önemli payı olan kişileri ödüllendirmek istedik. Bu başarının elde edilmesinde okullarımızın yanı sıra bu eğitim gönüllülerimizin de büyük payı var" dedi. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Özevcimen de konuşmasında, Denizli'de il genelinde 70 dersanenin olduğunu ve bunun da Denizli'nin eğitime verdiği önemi gösterdiğini ifade ederek, "ÖSS sınavında üst üste başarılar elde etmemizde okullarımızın olduğu kadar dersanelerimizin de payı büyüktür. Bu başarıların gelecek yıllarda da devam edeceğine inanıyorum" dedi. Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, Denizli'nin eğitim öğretim alanında önemli başarılara imza atmasının altında birlik ve beraberlik içerisinde çalışmak olduğunu ifade ederek, "Biz Denizli'nin eğitim alanında daha da ileri gideceğine inanıyoruz. Bu başarının elde edilmesi okul öncesi eğitimden başlayarak üniversiteye kadar sıkı bir eğitim çalışmasının sürdürülmesinden geçer. Kamu ve özel sektörü ayrımı yapılmadan eğitim alanındaki başarıların artarak sürmesi için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Dershanecilik Türkiye'nin bir gerçeğidir. Bu nedenle bu gerçekten daha pozitif bir şekilde yararlanmak için her türlü çabanın gösterilmesi gerekir" diye konuştu.

Eğitime verdikleri katkıdan dolayı eğitimden sorumlu Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz adına Şube Müdürü Adem Kılıç, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Özevcimen, Valilik Yazı İşleri Müdürü Bayram Ali Şahin, TEVAL Müdürü Hayrullah Akgün, Necip Fazıl Kısakürek İlköğretim Okulu Müdürü Ali Sert, Honaz Meslek Yüksek Okulu Pazarlama Bölüm Başkanı Necmi Özdemir, Hulusi Kulaklı İlköğretim Okulu Müdür Baş Yardımcısı Osman Nalbant, Bozkurt İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Akif Bayar, Honaz Mimar Sinan İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Ayşegül Akdeniz, Nalan Kaynak Anadolu Lisesi Fizik Öğretmeni Tahsin Demirciler, Akköy Turizm Otelcilik Meslek Lisesi Rehber Öğretmeni Erkan Kavas, Denizli Belediye Başkanlığı Özel Kaleminden Mesut Dokumacı, Öğ-Der Başkanı Nail Elçi ve emekli Asker Fazıl Erez plaketle ödüllendirildiler.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2008 Pazar 13:07:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?