2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Ekmek zammına karşı kampanya

Denizli'de yaklaşık 2 hafta önce ekmeğe yapılan ekmek zammını, Zamlar Karşıtı Platformu üyeleri imza toplayarak protesto etti.

Delikliçınar Meydanı'nda toplanan Zamlar Karşıtı Platformu üyeleri, topladıkları imzaları göstererek ekmeğe yapılan zammı protesto ettiler.

Platform sözcüsü Deniz İpek, topladıkları imzalarla Denizli halkının zamma karşı olduğunu gösterdiklerini söyleyerek, "Zamlara karşı yürüttüğümüz bir haftalık çalışmada, dağıttığımız bildirilerle ve zamların geri çekilmesi adına topladığımız imzalarla Denizli halkının ekmek zammı karşısında tepkisiz kalmaması ve karşıt bir duruş sergilemesi adına çağrıda bulunduk. Çalışmamıza karşı sergilenen olumlu tepkiler ve topladığımız 10 bin imza ile şehir halkının zamlara karşı sessiz kalmayacağını görmüş olduk. Zamlar Karşıtı Platform olarak topladığımız imzaları Denizli Belediyesi'ne vereceğiz. Zamlaın geri çekilmesi için her türlü mücadeleden kaçınmayacağımızı ve zamların geri çekilmemesi durumunda eylemlerimizin devam edeceğini bildiriyoruz" dedi.

Grup üyeleri daha sonra topladıkları imzaları Denizli Belediyesi görevlilerine verdiler.

Denizli'de 200 gram olan ve 35 Ykr satılan ekmek, 2 hafta önce gelen zamlarla 300 grama yükseltilerek fiyatı 60 Ykr'ya çıkarılmıştı.

..
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2008 Salı 16:24:05
Güncelleme :11 Haziran 2008 Çarşamba 15:03:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?