3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Ekonomide bir çınar devrildi

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu'nun babası Mehmet Zorlu, bir süredir tedavi gördüğü İstanbul'da dün gece hayatını kaybetti. Denizli'nin Babadağ İlçesi'nde yaşayan 86 yaşındaki Mehmet Zorlu, 2 Aralık 2004 tarihinde geçirdiği beyin kanaması sonucu Denizli'de hastaneye kaldırılmış, oradan da İstanbul Memorial Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı.

Tedavisine bir süredir İstanbul'daki evinde devam edilen Mehmet Zorlu, dün gece hayatını kaybetti. Mehmet Zorlu'nun hayatını kaybetmesiyle, Denizli'nin Babadağ İlçesi'ndeki evi ziyaretçi akınına uğramaya başladı.

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu'nun ağabeyi ve Zorlu Holding Yönetim Kurulu Eşbaşkanı Zeki Zorlu, babasının vefatından sonra Babadağ İlçesi'ne geldi. Zorlu Holding'in babasını ve hocasını kaybettiğini belirten Zeki Zorlu, "Babamız, ülkenin gelişmesinin ticarette değil, sanayi de olduğunu bize aşıladı.

Bizim önümüzde bayraktarımızdı. Bize hep yol gösterdi. Bugün Zorlu Holding'te 30 bin kişi çalışıyor. Bu başarı babamızın bize gösterdiği hedef ve yolla başarıldı. Onun sayesinde, dürüst ahlakıyla iyi hizmetler yapmaya çalıştık. Her zaman en iyi ve en yüksek olmak onun bize aşıladığı bir yöntemdi. Bu ülkeye 75 yıl hizmet etmiş bir insandı" dedi. Acının yenilip, içilmediğini ve tarif edilemeyecek bir duygu olduğunu ifade eden Zeki Zorlu, "Ailemizin büyüğünü kaybettiğimiz için büyük üzüntü içindeyiz" şeklinde duygularını ifade etti.

Mehmet Zorlu'nun cenazesi yarın uçakla Denizli'ye getirilecek ve Babadağ İlçesi'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra aile mezarlığında toprağa verilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2005 Salı 16:51:02
Güncelleme :6 Temmuz 2005 Çarşamba 14:28:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?