2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

El emeği pazarı yeni yerine taşındı

EL EMEĞİ PAZARI, YENİ YERİNE TAŞINDI

Denizli Belediyesi tarafından geçen yıl aile bütçesine katkıda bulunmak isteyen ev hanımlarının ürettiği ürünlerin satışını gerçekleştirmeleri için İncilipınar Kapalı Pazaryeri'nde açtığı ‘El Emeği Pazarı’ yeni yeri olan Pelitlibağ Kapalı Pazaryeri'ne taşındı.

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi öncülüğünde geçen yıl İncilipınar Kapalı Pazaryeri'nde açılan ‘El Emeği Pazarı’ bundan sonra Cumartesi günleri Pelitlibağ Kapalı Pazaryeri'nde hizmet verecek.

Örgü ürünlerden takılara, ev aksesuarlarından bez bebeklere kadar el emeği üretiminin satışa sunulduğu pazarda, kendi ürettikleri ürünleri satan hanımların daha rahat satış yapmaları için her türlü ihtiyaçlarının karşılandığını belirten BELTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Teke, "Açıldığı günden itibaren El Emeği Pazarı'na her türlü desteği verdik” dedi. Geçtiğimiz yıl İncilipınar Kapalı Pazaryeri'nde kurulan El Emeği Pazarı'nda stant açan ve ürettiklerini satan ev hanımlarının daha rahat ortamda satış yapmaları için tüm ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirten Teke, “Bu yıl da Cumartesi günleri satış yapmaları için, Pelitlibağ Kapalı Pazaryeri'ni onlara tahsis ettik. Hem buraya gelenlerin hem de stant açanların gerek duyduğu tüm gereksinimlerini sağlayacağız. Burada amaç pazar yerlerinden haftada bir değil, birkaç gün faydalanılmasını ve hanımlarımızın daha fazla insana ulaşmalarını sağlamak" dedi

EL EMEĞİ PAZARI, YENİ YERİNE TAŞINDI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2010 Perşembe 17:47:00
Güncelleme :18 Şubat 2010 Perşembe 23:41:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?