2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Emekleye emekleye ödül kazandı!

Denizli'de düzenlenen Bebek Emekleme Yarışması ilginç bir mücadeleye sahne oldu.

Denizli'de bir alış veriş merkezi önünde düzenlenen Bebek Emekleme Yarışması'na 10 bebek katıldı. Alışveriş merkezi önündeki boş alana koyulan minderlerde yapılan yarışmaya alış veriş merkezine alış verişe gelen ailelerin bebekleri katıldı. Yarışma öncesi bebeklerini mindere bırakarak alışmalarını isteyen anneleri yarışmayı kendi bebeklerinin kazanması için ilginç metodlara başvurdu.

Startın verilmesiyle birlikte bebekler emeklemeye başladı. Bazı anneler çocuklarını bitiş çizgisine varması için karşılarına geçip onlara dondurma ve balonlarını gösterdiler. Yarışın başlamasıyla birlikte 11 aylık Mehmet Eren Aytar tüm rakiplerine fark atarak kısa sürede annesinin elinde tuttuğu dondurmaya ulaşırken, bazı bebekler gürültü ve ailelerin bağırmasından korkarak daha başlangıçta yere oturdular. Şaşkınlıktan ne yapacağını bilemeyen bebeklerden bazıları ağlamaya başlarken, anneleri hiç olmazsa ilk 3'e girmeleri için her şeyi denedi. 10 dakika süren yarışmada, bebeklerin yarısı yerlerinden bile kıpırdamayarak ailelerini hayal kırıklığına uğrattı.

Yarışma sonucunda dereceye giren bebeklerin anneleri büyük sevinç yaşadı. Birinci gelen 11 aylık Mehmet Eren Aytar'ın annesi Yasemin Aytar, alış veriş yapmak için geldiklerini yarışmanın olacağını duyunca katılmaya karar verdiklerini belirterek, "Oğlum birinci geldiği için çok mutluyum. Daha önce antrenman yaptırmamıştık" dedi.

İkinci olan 11 aylık Berrak Bedel'in annesi Buket Bedel ise, ikiz olan çocuklarından sadece birini yarışmaya kattıklarını belirterek, "Diğer kardeşi de onu kenardan destekledi. Dereceye girdiğimiz için çok sevinçliyim" diye konuştu.

Yarışmada birinci olan Mehmet Eren Aytar'ın annesi Yasemin Aytar'a 100 YTL'lik hediye çeki ve çeşitli hediyeler, ikinci olan Berrak Bedel'in annesi Buket Bedel'e 50 YTL'lik hediye çeki ve çeşitli hediyeler ile üçüncü olan bir yaşındaki Hasan Karacalı'nın annesi Şükran Karacalı'ya da 20 YTL'lik hediye çeki ve çeşitli hediyeler verildi. İlk 3'e giren bebekler, annelerinin kucağında objektiflere poz verdi.

.
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2008 Pazar 13:01:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?