2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Emniyette terfi heyecanı

Denizli Emniyet Müdürlüğü'nde terfi eden personel düzenlenen törenle rütbelerini taktı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü'nde terfi eden personele rütbe takma töreni Polisevi'nde yapıldı. Törende konuşan Denizli Emniyet Müdürü Atilla Çınar, her rütbenin ayrı bir öneme sahip olduğunu belirterek, "Görevlerini en iyi şekilde yapan arkadaşlarımız bir üst rütbeye terfi etti. Her türbenin ayrı bir sorumluluğu ve önemi var. Rütbe yükseldikçe sorumluluk da artar. Kanunlardan ve sorumluluklardan asla ödün vermeyin. Terfi eden tüm arkadaşlarımı tebrik ediyor, başarılar diliyorum" dedi.

Törende 2’inci sınıf Emniyet Müdürlüğü'nden 1’inci sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne terfi eden Ali Doğan Uludağ'ın rütbesini Emniyet Müdürü Atilla Çınar takarken, 26 personelin rütbeleri müdür yardımcıları ve şube müdürleri tarafından takıldı.

RÜTBESİNİ EŞİ TAKTI
Törende Başkomiserlikten Emniyet Amirliğine yükselen Ayşegül Üresin'in rütbesini İstihbarat Şube Müdürü olan eşi Selim Üresin taktı. 3 çocuk sahibi ve 14 yıllık evli olan Üresin çifti, tayinleri çıktığı için bundan sonra Samsun Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapacak.

Rütbe takma töreninin ardından tayinleri başka illere çıkan 14 personele Emniyet Müdürü Atilla Çınar tarafından teşekkür plaketi verildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2009 Cuma 15:49:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?