3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Emniyet'te 'veda' vardı

Hükümetin çıkardığı son emniyet müdürleri tayin kararnamesiyle Denizli Emniyet Müdürlüğü’nden, Tokat Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Emniyet Müdürü İhsan Ünal için veda gecesi düzenlendi.

Polisevi’nde gerçekleştirilen yemekli veda gecesine, Vali Gazi Şimşek, Vali Yardımcıları, Belediye Başkanı Nihat Zeybekçi, Belediye Başkanı Yardımcıları, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kazdağlı, Cumhuriyet Başsavcısı Selami Hatipoğlu, Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Muzaffer Erkan, Tokat Emniyet Müdürlüğü’ne atanan İhsan Ünal, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Kenan Evci, oda başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, kaymakamlar, daire müdürleri, ilçe ve belde belediye başkanları, emniyet müdürlüğü mensupları ve eşleri katıldı. Törende konuşan Emniyet Müdürü İhsan Ünal, "Mala karşı işlenen suçlarda Türkiye’de 7. iliz. Ankara’da gerekenleri arz etmeye çalıştım, sayın bakanımıza, genel müdürümüze, amma aciz değiliz, sayenizde sizden alacağımız güçle bunları hallederiz. Denizli polisi yeni yönetimiyle huzurlu olacak ve başarıyı en kısa zamanda sağlayacaktır. Her gün asayiş toplantısına gelirken, üzülüyor, karşınıza çıkmamak için bacaklarım titriyordu. Çünkü sanki hırsızlığı ben yapmış, ben yaptırmışım gibi, tüm polisler bu şekilde idi. Ama yeni müdürümüz inşaallah arkadaşlarımızın canla başla çalışması ve sizleri de bu sıkıntıdan kurtaracağız" dedi.

Denizli’ye atanan Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan da yaptığı kısa konuşmasında, "Aile ocağındaymış gibi, şimdi omuz omuza çalışacağız. Sevincimiz hepimizin sevinci olacak. En büyük gururumuz Denizli halkına hizmet etmek olacaktır" şeklinde konuştu.

Vali Gazi Şimşek de, çok anlamlı bir törenle Denizli’de bir ilki yapmanın gururu içinde olduğunu belirterek, "Suç ve suçlu ile mücadelede özellikle AB sürecindeki yeni oluşumlarla bunlar engellenememektedir. Türkiye’de mala karşı işlenen suçlarda Denizli’de bir artış gözlenmektedir. Bu ülkenin sıkıntısıdır niye? Çünkü Denizli üreten, istihdam yapan ve 80 sonrasında çok büyüyen, hızla nüfus artışına sahip olan bir il konumundadır. 18 yaşın altındaki çocuklarımıza hukukumuz, kanunlarımız dolayısıyla hakimlerimiz, adliye mensuplarımız fazla bir şey yapamamaktadır. Dedik ya yükselen değer insan haklarıdır. Çocukların gelişimidir. Bunlar doğru şeylerdir kuşkusuz, şu anda ara dönemde olmamız dolayısıyla artmaktadır" dedi.
Vali Gazi Şimşek daha sonra Tokat’a atanan Emniyet Müdürü İhsan Ünal’a hediye ve plaket verdi. İhsan Ünal daha sonra davetlilerle tek tek vedalaştı.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Mart 2005 Salı 15:26:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mehmet Salih Kesmez IP: 85.98.11.xxx Tarih : 1.04.2005 23:36:50
İhsan Ünal ve Muzaffer Erıkan müdürlerimize yeni görevlerinde başarılar diliyorum.