3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

En anlamlı bayram hediyesi

ERKMEN ÇİFTİNDEN ÇOCUKLARA EN ANLAMLI BAYRAM HEDİYESİ

Denizli Valisi Yavuz Erkmen ve eşi Nevhilal Erkmen, Ramazan Bayramı dolayısıyla Lale, Papatya, Sarıgül ve Orkide Çocuk Evleri'nde kalan çocukları valilik konutunda kabul ederek bayramlarını kutladılar.

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Altın ve eşi Suay Altın'la birlikte çocuk evlerinde kalmakta olan çocukları konutlarında ağırlayan Vali Erkmen ve eşi Nevhilal Erkmen, çocukların bayramını kutlayarak onlarla sohbet ettiler. Çocuk evleri hakkında çocukların düşüncelerini soran Vali Erkmen, yeni eğitim-öğretim yılına nasıl hazırlandıkları hakkında da çocukların fikirlerini aldı.

Çocukların her türlü ihtiyaçlarının karşılandığını ifade eden Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Altın, çocuk evlerinde kalmakta olan çocukların bakıcı anneleri gözetiminde yeni eğitim yılına hazırlanmanın yanı sıra evlerde eğitici ve beceri kazandırıcı çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Çocuklara çeşitli ikramlarda bulunan Vali Erkmen ve eşi Nevhilal Erkmen, ikramların yanı sıra çocuklara bayram hediyeleri de verdiler. Çocuklar Vali Erkmen ve eşinin kendilerini konutlarında ağırlamalarından duydukları memnuniyeti ifade ederek, Erkmen ve eşi Nevhilal Erkmen'e teşekkür etti.

ERKMEN ÇİFTİNDEN ÇOCUKLARA EN ANLAMLI BAYRAM HEDİYESİ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2010 Cuma 11:20:03
Güncelleme :10 Eylül 2010 Cuma 17:36:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?