2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

En büyük öğrenci buluşması

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Endüstri Mühendisliği Kulübü, bu yıl 25'ncisi düzenlenecek Türkiye Endüstri Mühendisliği öğrencileri buluşmasına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 

Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) Basın Merkezi'nde düzenlenen basın toplantısında organizasyonla ilgili bilgi veren PAÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü üyeleri, etkinliğin 4 gün süreceğini bildirdi. PAÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü Başkanı Saim Vedat Şahin, bu buluşmanın Türkiye'nin en büyük buluşması olacağını söyledi. 2005 yılında kurdukları Pamukkale Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü bünyesinde 5-9 Şubat 2008 tarihleri arasında gerçekleştirecekleri 25. Türkiye Endüstri Mühendisliği Öğrenci Buluşması (25.TEMÖB) kapsamında oturumların Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılacağını belirten Şahin, "Katılımcıların konaklaması Richmond Otel'de, öğle ve akşam yemeklerimiz Pamukkale Üniversitesi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilecek" dedi. 

Türkiye'nin en büyük öğrenci buluşmasını Denizli'de gerçekleştirecekleri için bundan büyük onur duyduklarını anlatan Şahin, sözlerini şöyle tamamladı: "Bu organizasyonun en güzel şekilde gerçekleştirilebilmesi, üniversitemizin ve şehrimizin en iyi şekilde tanıtılması için Denizli sanayicisi ve yerel yönetimin desteğinin bizlerle birlikte olması gerektiğini düşünüyoruz."

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2008 Çarşamba 13:35:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?