2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

En güzel balkonlara ödül

Denizli Belediyesi YG 21 Kadın Meclisi Gönüllü Zabıtaları ve Çevre Gurubu, 'Balkonlarımız Çiçek Açsın Kampanyası' çerçevesinde, 5 mahallede yaptığı incelemelerde, balkonlarında çiçek yetiştiren ve temiz tutan 5 kişiyi ödüllendirdi. 

YG 21 Kadın Meclisi Başkanı Fatma Kılınç başkanlığındaki meclis üyeleri, incelemelere İnclipınar Mahallesi'nden başladı. Mahallede, evinin bahçesinde ve balkonunda yüzlerce çiçek yetiştiren 74 yaşındaki Raziye Yıldırım'ı ödüllendirdi. Balkonunda karanfilden, güle, yaseminden papatyaya kadar birçok çiçek yetiştiren yaşlı kadın, yaşlandıktan sonra evden fazla çıkamadığını belirterek, "Zamanımın büyük bölümünü geçiriyorum. Çiçekler, beni hem dinlendiriyor, hem de hayat veriyor" dedi. YG 21 Kadın Meclisi üyeleri daha sonra Çamralaltı Mahalesi'nde Niyazi Bağlıoğlu, Kuyupınar Mahallesi'nde Hatice Çiçek ve Perihan Bakır, Topraklık Mahallesi'nde Ayşe Aydın ve Kayalık Mahallesi'nde Lütfiye Çelen'in en güzel balkona sahip olduğu tespit edildi. Kadın meclisi üyeleri, her mahallenin birincisine, dikilmeye hazır çiçek ve çeşitli hediyeler verdi. 

YG 21 Kadın Meclisi Başkanı Fatma Kılınç, herkesin kampanyaya destek vermesi gerektiğini belirterek, "Hayatımızda önemli bir yeri olan balkonlarımızın, depo olarak kullanılmasını istemiyoruz. Amacımız, depo gibi kullandığımız balkonlarımızı gül bahçesine çevirmektir. Kampanya kapsamında 55 mahallemizi de dolaşacağız" dedi.

.
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2008 Salı 16:23:21
Güncelleme :8 Mayıs 2008 Perşembe 00:08:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?