2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Engelli çocukların ailelerine eğitim

Denizli'de yaşayan ve özel eğitim gereksinimleri belirlenmiş 0-6 yaş arasındaki çocuklar için, özellikle ailenin bilgilendirilmesi ve desteklenmesi temeline dayalı olarak İlkadım Erken Çocukluk ve Okul Öncesi Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde Küçük Adımlar Eğitim Programı uygulaması protokolü imzalandı.


Valilik makamında düzenlenen protokol törenine Vali Yavuz Erkmen'in yanı sıra, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Kıran, Down Otistik Çocuklar Koruma ve Yönlendirme Derneği (DODER) Başkanı Ümit Tekkanat, Zihinsel Engellilere Destek Derneği (ZEDD) Başkanı Çiğdem Atvur ve dernek üyeleri katıldı. Vali Yavuz Erkmen, dernek üyelerine fedakar çalışmaları için teşekkür ederek, yapılan protokol ile güzel sonuçların alınacağını, bu tip işbirliklerin önemli olduğunu ve üniversitenin de bu çalışmada yer almasının bilimsel olarak faydalı olacağını söyledi.
 

Konuşmaların ardından işbirliği protokolü Vali Yavuz Erkmen, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, PAÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Kıran, DODER Başkanı Ümit Tekkanat, ZEDD Başkanı Çiğdem Atvur tarafından imzalandı.
 

İha
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2009 Cuma 15:01:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?