7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Engelli öğrencilere bayram hediyesi

Denizli Belediyesi'ne bağlı, YG 21 Kadın Meclisi üyesi bayanlar, engelli okuluna giderek burada öğrenim gören öğrencilere bayram hediyesi dağıttı. 

Aralarında Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci'nin eşi Ayşen Zeybekci'nin de bulunduğu meclis üyesi bayanlar, Bağbaşı Beldesi'ndeki Denizli Ticaret Odası Ahi Sinan İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti. Okulda engelli öğrenciler için yapılan özel sınıfları gezen hanımlar, öğrencilerle sohbet etti. Denizli Belediye Başkanı Zeybekci'nin eşi Ayşen Zeybekci, burada tüm engelli çocuklarla ayrı ayrı ilgilendi. Çocukların durumunu öğrenci velisi ve öğretenlerinden öğrenen Zeybekci, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde tüm çocuklara tek tek hediye dağıttı. İçinde pastel boya, boyama kitabı ve kırtasiye malzemesi bulunan hediye paketleri alan engelli çocuklar, misafirlerine şiir ve şarkı okudular. 

YG 21 Kadın Meclisi Başkanı Fatma Kılınç, çocukların ne tür eksikliklerini olduğunu ailelerinden ve öğretmenlerinden öğrenerek bu eksikliklerin giderilmesi için meclisin üzerine düşen görevi yapacağını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2007 Çarşamba 15:07:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?