2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

'Engelliler Haftası' etkinlikleri

Denizli'de engelli dernek temsilcileri 'Engelliler Haftası' nedeniyle Belediye Başkanı Nihat Zeybekci'yi makamında ziyaret etti. 

Ziyaret sırasında Denizli Belediyesi'nin engelli vatandaşlara birçok hizmetlerinin olduğunu söyleyen Denizli Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Altın, Başkan Nihat Zeybekci'ye teşekkür etti. Denizli Belediyesi'nin engelli derneklerine ve engelli vatandaşlara çok yararlı hizmetler verdiğini söyleyen Altın, "Denizli Belediyesi'nin engelli, yaşlı ve İhtiyaç sahibi vatandaşlara büyük hizmetleri oluyor. Bu durum bizleri çok mutlu ediyor. Denizli Belediyesi çalışanları ve Başkanımız Nihat Zeybekci ile gurur duyuyoruz" dedi. 

Denizli'deki tüm özürlülerin sahibi olduklarını söyleyen Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, "Biz Denizli Belediyesi olarak Denizli'de yaşayan tüm özürlülerimizin sahibiyiz, her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya hazırız. Denizli Belediyesi'nde Sosyal Hizmetler Müdürlüğümüz ve Sevgi Eli çatısı altında görev yapan çok değerli kardeşlerimiz var. Denizli halkına Sevgi Eli'ne verdiği maddi ve manevi desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Geçen yıl 50 bin kişiye ulaştık. Bu sene bu sayıyı artırmak istiyoruz. 4 yıldan beri hizmet veriyoruz ama daha özürlülerimiz konusunda istediğimiz yere ulaşamadık. Bu da bölünmüşlükten kaynaklanan bir durumdur. Birlik beraberlik olsaydı daha güzel şeyler olurdu. Bizim amacımız tek çatı altında toplanılmasıdır. Bu gerçekleşirse ulaşamayacağımız hiçbir yer yok. Geri kalan 11 aylık dönemimizde çalışlarımıza hiç ara vermeden devam edeceğiz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2008 Çarşamba 15:31:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?