3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Eraslan başkanlığı bırakmadı

2. Lig 2. Grup ekiplerinden Denizli Belediyespor'da Altınordu maçı hazırlıkları sürerken, kulüp başkanı Namık Kemal Eraslan başkanlık görevini sürdüreceğini söyledi.

Denizli Belediyespor Başkanı Namık Kemal Eraslan, yerel seçimlerde Denizli Belediyesi Meclis Üyeliğine aday olmamasının kendi isteği olduğunu belirterek, "Denizli Belediyespor Başkanlığı görevinin yanısıra kendi işlerimin de yoğunluğu sebebiyle meclis üyeliğine tekrar aday olmadım Hepsine vakit ayırmak gerçekten zor. Meclis üye adaylığını istemediğim için Denizli Belediyespor Başkanlığı görevinden de affımı istedim ancak Belediye Başkanımız Nihat Zeybekci, görevimi sürdürmemi istedi. Ben de bu ricayı emir telakki ederek başkanlık görevini sürdürmeye karar verdim" dedi.

Ligde artık puan kaybına tahammülleri olmadığını belirten Namık Kemal Eraslan, "Ligde iki maç kaybeden takım alt sıralara düşüyor. Kazanan ise zirveye çıkıyor. Bu nedenle çok dikkatli olmamız gerekiyor. Altınordu deplasmanından puan ya da puanlarla dönecek güçteyiz. Teknik heyet ve futbolcu arkadaşlara güveniyorum" diye konuştu.

Altınordu maçının hazırlıklarını sürdüren kırmızı beyazlıların antrenmanları neşe içinde sürüyor. Son idmanda mavi takımın, sarı takımı çift kale maçta yenmesi üzerine Teknik Direktör Hakan Dolutaş galip takıma elleriyle çikolata dağıttı.

iha
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2009 Perşembe 18:41:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?