2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Eraslan'dan 'tatlı' ziyaret

TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu'nda haftayı bay olarak geçiren Denizli Belediyespor, Adana Demirspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Kırmızı-beyazlı ekip, haftayı maç yapmadan geçirecek olması dolayısıyla Denizli Cerrahi Hastanesi Süper Amatör Ligi'nde lider durumda bulunan Bereketli Belediyespor ile yarın bir hazırlık maçı oynayacak. Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Dolutaş, ligde bay oldukları haftayı boş geçirmek istemediklerini belirterek, "Bereketli Belediyespor ile yapacağımız hazırlık maçıyla son durumumuzu görmüş olacağız. Sakat futbolcularımızın çokluğu bizleri düşündürüyor. Gelecek hafta sonu oynayacağımız Adana Demirspor maçının provası niteliğinde bir hazırlık maçı olacak" dedi.

Ligde 7 haftadır mağlup olmayan Denizli Belediyespor'da kulüp başkanı Namık Kemal Eraslan, yöneticiler Şahin Öztürk ve Sait Özkan ile birlikte antrenmana gelerek, futbolculara baklava ikram etti. Antrenmanı baştan sona izleyen Başkan Eraslan, teknik direktör Hakan Dolutaş ile uzun süre görüşerek, takımın son durumu hakkında bilgi aldı. Başkan Eraslan, idrar yollarında sorun olan ve Alanyaspor maçı kadrosundan çıkarılan kaptan Fatih ile de bir süre görüştü.

Denizli Belediyespor'da sakatlıkları süren Beşir ve Şükrü antrenmanda düz koşu yaparken, takımla birlikte koşuya katılan Burak ise antrenmanı yarıda bıraktı.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2009 Perşembe 12:33:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?