2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Erdoğan'ın Denizli programı belli oldu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 27 Nisan günü gerçekleştireceği Denizli ziyaretinin programı belli oldu. 

Denizli'ye 14. kez gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyaretiyle ilgili Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ve AK Parti Denizli İl Başkanı Bilal Uçar parti binasında basın toplantısı düzenledi. 

AK Parti Denizli İl Başkanı Bilal Uçar, Denizli'nin Türkiye'nin dünyaya açılan pencerelerinden biri olduğunu belirterek, "Başbakanımız Denizli'ye büyük değer veriyor. Denizli, başbakanımızın bu ziyaretinde yine birçok kazanım elde edecektir" dedi. 

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ise, Denizli'ye yapılan yatırımların daha önce hayal bile edilemediğini belirterek, "Yapılan bu yatırımlar, Başbakan Erdoğan'ın Denizli'ye verdiği önemi göstermektedir. Başbakanımızı en iyi şekilde ağırlayıp taleplerimizi sunacağız" diye konuştu. 

27 Nisan Pazar günü Ankara'dan uçakla Denizli'ye gelecek olan Başbakan Erdoğan, saat 11:00'de Çardak sivil havaalanının açılışını yapacak. Helikopterle Acıpayam ilçesine geçecek olan Erdoğan, burada Aynes Süt Ürünleri Fabrikası'nın açılışını gerçekleştirdikten sonra yine helikopterle Denizli'ye dönecek ve Denizli Belediyesi tarafından yaptırılan Dokuzkavaklar Spor Salonu'nun açılışını yapıp halka hitap edecek. Dokuzkavaklar Mahallesi'nde halka hitap edilecek alanda vatandaşlara dağıtılmak için Denizli Belediyesi tarafından 15 bin poşet hazırlanacağı, poşetlerin içinde sandviç, ayran ve su bulunacağı belirtildi. Başbakan Erdoğan, daha sonra sırayla Forum Çamlık ve Teraspark alışveriş merkezlerini gezip, Nevzat Karaalp Lisesi ve Abalıoğlu Yem Sanayi İlköğretim Okulu ile bir özel göz hastanesinin açılışını yapacak. Yunus Emre Koruluğu'nu da ziyaret edecek olan Başbakan Erdoğan, saat 20:00'de Denizli'den ayrılacak. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Denizli ziyaretine Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik ve Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu'nun da katılacağı açıklandı.

.
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2008 Salı 16:36:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sena ercan IP: 78.179.155.xxx Tarih : 22.04.2008 21:23:47

Haberde adı geçmekte olan lise Nevzat Karaalp Lisesi değil,NEVZAT KARALP ANADOLU LİSESİ dir.Haberin güvenilir olması ve doğru bilgiler içermesi gerektiğini iyi bilen büyüklerimizin,kaynaklarını doğru seçmesi,araştırmalarını doğru yapması gerekir.Okulumuzun adının sürekli yanlış duyurulmasına üzülüyorum.Daha dikkatli ve doğru olunması gerekir. Saygılarımla...