2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Erensoy'dan Buldan'a vefa

İŞADAMINDAN MEMLEKETİNE VEFA

İstanbul'da yaşayan Buldanlı işadamı Fehmi Erensoy, Buldan İlçesi 4 Eylül İlkğretim Okulu'na yapılacak 12 ek dersliğin yarısını yaptıracak.

Denizli'nin Buldan ilçesinde bulunan ve Cumhuriyetin ilkokullarından olan 4 Eylül İlköğretim Okulu'na 12 ek derslik yapılacak olması nedeniyle Denizli Valiliği'nde protokol töreni düzenlendi.

Buldan İlçesi 4 Eylül İlkğretim Okulu'na yapılacak 12 ek dersliğin yarısını İl Özel İdare Müdürlüğü, yarısını da 40 yıl önce İstanbul'a yerleşen, tekstil ihracat ve ithalatı yapan Buldanlı işadamı Fehmi Erensoy karşılayacak.

40 yıldır İstanbul'da yaşadığını ama baba ocağı Buldan'ı unutmasının mümkün olmadığını belirten 60 yaşındaki işadamı Fehmi Erensoy, eğitime katkının iş hayatındaki başarıyı arttırdığına inandığını belirterek, yapılacak 12 dersliğin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Denizli Valisi Yavuz Erkmen ise Fehmi Erensoy'u kutlayarak, "Buldan'dan 40 yıl önce ayrılmasına rağmen memleketini unutmayan ve eğitime katkı sağlayan işadamımızı tebrik ediyorum. Buldan'da hayırseverlerin destekleriyle eğitim ve sağlık alanında sorunumuz kalmadı" dedi.

Konuşmaların ardından derslik yapım protokolü imzalandı. İşadamı Fehmi Erensoy'un daha önce de Buldan Devlet Hastanesi'nin yapımına da katkı sağladığı belirtildi.

İŞADAMINDAN MEMLEKETİNE VEFA
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2010 Pazartesi 14:36:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?