3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Erhan Altın isyan etti

Denizlispor Teknik Direktörü Erhan Altın, ilk 2 hafta sonundaki takımın durumundan sadece kendisinin sorumlu tutulmasına tepki gösterdi.

Ligde oynadığı Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarını kaybeden ve henüz puanı bulunmayan Denizlispor'da, Teknik Direktör Erhan Altın çarpıcı açıklamalarda bulundu. Takımda çok sayıda oyuncunun sakatlık nedeniyle oynayamadığını belirten Erhan Altın, "Benden önce Denizlispor defansında aksaklıklar vardı. Özellikle stoper mevkiinde yaşanan sıkıntıları giderdik ama beklemediğimiz sakatlıklardan dolayı sıkıntı yaşıyoruz. Benim amacım rotasyonu tamamlamak ve rekabet ortamını gerçekleştirmek" dedi. Bu yüzden her

mevkide 2 oyuncu olmasını istediğini belirten Altın, 2 hafta içinde yazılanlara tepki göstererek, "Puan alamadığımız ve lig sonuncusu olmamız eleştiriliyor. Daha ligin başındayız. 5-6 hafta geçsin herkes ondan sonra bir daha baksın. Herkes neyin ne olduğunu görecek" dedi.

Sakat oyuncular nedeniyle tam takım hüviyetine ulaşamadıklarını, tam takım olamamalarının sıkıntısını yaşadıklarını belirten Erhan Altın, "Bu da doğaldır. Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarında iki ayrı defans kurgusuyla sahaya çıktık. Bir teknik adamı bu kadar asmanın, bu kadar ön plana çıkarmanın bir anlamı yok. Önce takımına bakın sonra bir şey deyin. Herkesin düşüncesine saygı duyuyorum ama bu kadar üzerime gelinmez" şeklinde konuştu.

Boşnak oyuncu Djamal Berberoviç'in sezon öncesi Davraz Kampı'nda sakatlandığı haberlerine de tepki gösteren Denizlispor Teknik Direktörü Erhan Altın, "Berberoviç ben Denizlispor'a gelmeden sakattı. Ben göreve başladıktan sonra hiç bir idmanda bir oyuncu sakatlanmadı" dedi. Altın, sakatlıkları nedeniyle oynamayan oyuncuları sakat olarak aldığını belirterek, "O zaman bakacaklardı sakat oyuncular var, transfer yapılacaktı ama olmadı. Bu lig uzun bir maraton. Ben sadece Adem Çalık ve Murat Hacıoğlu'nu aldım.

Israrla Mazowa Nsumbu'yu istedim ama alamadık. Ben bu sakatlıkları düşünerek Nsumbu'yu istedim. Onun yerine Fahri Tatan'ı aldık" dedi.

Üzerine çok gelindiğini ve konuşmak istediğini söyleyen Erhan Altın, "Bütün suç teknik direktörlerde mi? Biz bir hafta çalıştırıyor, teknik ve taktiğimizi verip takımı sahaya çıkarıyoruz. Dış etkenlerde de bir şeyler aramak lazım" diye konuştu.

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş takımlarına da bakılmasını, Trabzonspor ve Kayserispor'un milyon dolarlar harcamasına rağmen hala beklentilerinin olduğunu belirten Altın, şunları söyledi:

"Ama onlar hep yapıcı düşünce içindeler. Ben de yapıcılık bekliyorum. Ben iddialıyım. Denizlispor'un ilk 10 içine sokacağım. Bana müsaade edilsin. Takımdaki eksiklikler tamamlandıktan sonra bunu herkes görecek."

Denizlispor Teknik Direktörü Erhan Altın, bu hafta deplasmanda oynayacakları Kayserispor maçının her iki takım için de zor ve önemli olduğunu belirterek, iki takımın da henüz galibiyetle tanışmadığını, çıkış aradığını ve bu nedenle zorlu bir maç olacağını belirtti. Altın, iyi çalıştıklarını ve deplasmandan en azından bir puanla döneceklerini de sözlerine ekledi.

 

iha
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2009 Çarşamba 18:27:45
Güncelleme :26 Ağustos 2009 Çarşamba 18:35:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?