2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Erkan Denizli'ye veda etti

Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Samsun Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Denizli Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, gözyaşlarıyla uğurlandı.

Yaklaşık 4.5 yıldır Denizli Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunan ve son kararname ile Samsun Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Muzaffer Erkan, Denizli Polisevi’nde veda töreni düzenledi. Denizli Valisi Yavuz Erkmen, vali yardımcıları, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ali Çardakçı, belediye başkan yardımcıları, sivil toplum örgüt temsilcileri ve polislerin katıldığı törende duygulu anlar yaşandı.

Veda etmeden önce kısa bir konuşma yapan Muzaffer Erkan, artık Denizli’den ayrılma vaktinin geldiğini belirterek, “Denizli’de 4.5 yıl valilerimizin emri ve desteği, savcılarımızın yol göstermesiyle, arkadaşlarımızın çalışması ve Denizli halkının destekleriyle görev yaptık. Denizli’de bin 850 polisle, müdür, amir ve memurlarımızla halkın can ve mal güvenliğini sağlamak için iyi niyetle, yasalara uygun şekilde, vicdanımıza dayanarak görev yapmaya çalıştık. Son kararnameyle Samsun Emniyet Müdürlüğü olarak atandım” dedi.

Veda törenine katılan polis eşlerinden bazıları gözyaşlarını tutamadı. Duygulu anların yaşandığı veda töreninde polis mangasını selamlayan Muzaffer Erkan, protokol üyeleriyle de vedalaştıktan sonra eşi Zehra Erkan ile birlikte otomobile binerek Samsun’a hareket etti.

Son kararname ile Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Zonguldak Emniyet Müdürü Atilla Çınar’ın ise hafta sonunda Denizli’ye gelerek göreve başlayacağı öğrenildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2009 Çarşamba 17:02:56
Güncelleme :1 Temmuz 2009 Çarşamba 17:07:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?