7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Erkek arkadaş dehşeti

Denizli'de, erkek arkadaşı G.K. (38) tarafından sopayla dövülüp odaya kilitlenen 32 yaşındaki A.E., cep telefonuyla yardım istediği polis tarafından kurtarıldı. Polisin baygın halde bulduğu E. hastaneye kaldırılırken, G.K. da gözaltına alındı.

Olay, Değirmenönü Mahallesi 1423 Sokak Numara 25'teki evin ikinci katında dün (Pazar) saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Mobilyacı 38 yaşındaki G.K. iddiaya göre, kadın arkadaşı 32 yaşındaki A.E.'nin kendisini aldattığından şüphelendi. Bu nedenle G.K. ile A.E. arasında tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine G.K., evdeki sopayla genç kadına saldırdı. Vücuduna aldığı darbelerle yere yığılan talihsiz kadın baygınlık geçirdi. Öfkesini alamayan G.K. daha sonra kız arkadaşını bir odaya kilitleyip evden kaçtı. Bir süre sonra kendine gelen A.E., yanındaki cep telefonundan polisi arayıp yardım istedi.

POLİS PENCEREDEN GİRDİ

İhbar üzerine gelen polis, A.E.'nin evinin kapısını açamayınca çilingir çağırdı. Ancak çilingirin gelmesi uzun sürünce de penceredeki korkulukları kırılıp içeri girildi. Evdeki kilitli odada baygın halde bulunan genç kadın, sedyeye alınıp, ambulansa bindirildi. Hastaneye kaldırılan A.E., tedaviye alındı.

KAÇARKEN YAKALANDI

Kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatan polis, Babadağ İlçesi'nde yaşayan G.K.'yı, ilçe girişinde yakalayıp gözaltına aldı. Öte yandan başka bir kişiyle evli olan A.E.'nin boşanma aşamasında olduğu bu nedenle eşinden ayrı yaşadığı öğrenildi. Tedavisi süren genç kadının hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

...
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2011 Pazartesi 15:20:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?