6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

Erotik malzemeler satan market soyuldu

İstiklal Caddesi üzerinde bulunan Fantezi Dünyası Lips Erotik Market, dün gece saat 22.30 sıralarında kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından soyuldu. Denizli’nin tek erotik malzeme satan marketi olan ve binanın 3. katında bulunan Lips Erotik Market’e pencereden giren hırsızlar, kasada bulunan 400 milyon lirayı aldıktan sonra erotik malzemeleri de toplayarak kolilere doldurdular.

Kolilere koydukları erotik malzemeleri götürmek isteyen hırsızlar, pencereden kolileri geçiremeyince paniğe kapılarak, malzemeleri bırakıp 3. katın penceresinden 1. katta bulunan su deposuna, ardından da yan taraftaki berber dükkanının levhasına atlayarak olay yerinden uzaklaştılar. Hırsızın atladığı yerde kan izleri bulunurken, kaçan kişinin yere düştükten sonra yaralanmış olduğu ihtimali üzerinde duruluyor.


Sabah markete gelen işyeri çalışanları, kasadaki paranın çalındığını, erotik malzemelerin de bir yerde toplandığını görünce polise haber verdiler. Olay yerine gelen polis, gerekli incelemeleri yaptıktan sonra sanıkların yakalanması için operasyon başlattı. Market çalışanlarından Abdullah Ergil, hırsızların kasadaki 400 milyon lirayı aldıktan sonra erotik malzemeleri de çalmaya çalıştığını; ancak pencereden çıkaramadıklarını belirterek, hırsızların yakalanmasını istedi. Hırsızlara bir de çağrı yapan Abdullah Ergil, "Bunları ne yapacaksınız, neyinize yarayacak, nerenize sokacaksınız?" dedi.

DENİZLİ (İHA) -
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2004 Cuma 16:10:44
Güncelleme :10 Eylül 2004 Cuma 16:45:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?